Cinesky, The Gravity

  • Prize
    Winner in Interior Design - Commercial
  • Company/Firm
    Oft Interiors Ltd.
  • Lead Designer
    Cm Jao & Ken Cheung
  • Design Team
    Tammy Au
  • Architect
    Oft Interiors Ltd.
  • Interior Designer
    Cm Jao, Ken Cheung, Tammy Au
  • Const. Company
    Oft Interiors Ltd.
  • Photo Credit
    Sean
  • Location
    Vanke Plaza, Longcheng Street, Longgang District, Shenzhen, China
  • Project Date
    2021-12

It is human instinct to explore, to discover, and to build.
In CINE SKY Cinema, we seek resonance, an experience about outer space and life.

The project was born along with the commercial upgrade of Vanke Plaza in Longgang, Shenzhen. Longgang Vanke Plaza carries out fine adjustment and reform in three aspects.

CINE SKY Cinema is an important part of this upgrade, based on this, "space scene reconstruction" has become an important gene of CINE SKY Cinema.

Oft Interiors takes story and experience as the core of the design of Longgang CINE SKY Cinema. By telling a outer space roaming story to link the content, Oft Interiors creates an immersive experience from the content, which becomes the value of the mall to upgrade the closed loop.

Oft Interiors uses three scenes, "Big Bang", "Star Trek" and "Unknown Planet - Solaris”, to show a clear story line, perfectly combining space, story and scenes, and projecting emotions and instincts in the space, brilliantly completing the scene proposition of the CINE SKY cinema and writing this surreal space epic.